ЗУНУ і Тернопільська ЗОШ №28 підписали договір про співпрацю

Життя
ЗУНУ і Тернопільська ЗОШ №28 підписали договір про співпрацю

У Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання договору про співпрацю між ректором класичного університету Тернополя Оксаною Десятнюк та директором Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 Лілією Вавринів.

Партнерство з педагогічним колективом школи – це консолідація зусиль, спрямована на запровадження інноваційних освітніх технологій, форм та методів навчально-виховної, науково-методичної та організаційної роботи з учнями та вчителями.

Звертаючись до присутніх, ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк зазначила: «Сьогодні ми зробили важливий крок для майбутнього нашої молоді, яка залишилася в Україні, й обрала українську освіту. Співпраця з Тернопільською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №28 відкриє нові можливості для учнів, які зможуть долучатися до цікавих наукових проєктів та освітніх ініціатив, що сприятиме їхньому всебічному розвитку, підвищенню рівня практичних знань та формуванню професійних навичок, необхідних для успішного майбутнього».

«Ми раді започаткувати партнерство із Західноукраїнським національним університетом, адже маємо значні напрацювання й готові поділитися досвідом. Переконані, що наші спільні проєкти допоможуть підвищити якість надання освітніх послуг, забезпечити професійний ріст педагогів та запровадити інноваційні підходи в роботі», – зазначила директор школи Лілія Вавринів. Розповідаючи про досягнення педагогічного колективу школи, успіхи вихованців та випускників, директор також представила свого заступника з навчально-виховної роботи – Оксану Мазуренок.

До діалогу долучилися проректор з науково- педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк і завідувач кафедри освітології і педагогіки Володимир Чайка.

Залишити відповідь