Зварили швидкий суп з фаршу: густий настільки, що ложка стоїть
На приготування більшості м’ясних супів потрібна значна кількість часу, воно йде на приварку самого м’яса. І це зовсім не гарантує, що суп вийде густим. Тому ми зробимо краще швидкий суп відразу з фаршу: на рецепт піде близько 20 хвилин часу, а вийде суп настільки густим, що ложка буде стояти
Для приготування нам знадобиться 500 грамів будь-якого фаршу, 2 солодких перцю, половина вилка капусти, 1 морква, 500 грамів пропущених через тертку помідорів, 2 цибулини, 4 зубчики часнику, чорний перець, сіль, соняшникова олія, 2 лаврових листки, 2 літри води.
Капусту шаткуємо і першої в соняшникової олії обсмажуємо її. Через 2 хвилини додаємо до капусти цукор і сіль. Смажимо все разом 7 хвилин
Тепер в казані (підійде і сотейник) обсмажуємо дрібно нарізаний часник. Через хвилину додаємо також дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо до м’якості, потім додаємо до нього фарш. Солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану моркву. Обсмажуємо разом 3 хвилини і додаємо грубо нарізаний болгарський перець.
А до капусти додаємо протерті помідори. Тушкуємо все разом 5 хвилин і перекладаємо суміш до фаршу. Заливаємо окропом, варимо ще 10 хвилин і готово.
Рецепт супу буде дуже легко доопрацювати прямо в процесі приготування. Можна додати картоплі або гострого перцю, це вже вплине на кінцевий смак страви.