Зять одружився з 40-річною тещею з інвалідністю, щоб виїхати з України

Політика

Житель Рівненської області намагався виїхати за кордон, уклавши фіктивний шлюб зі своєю тещею, яка має інвалідність.

За інформацією Державної прикордонної служби, 28-річний чоловік одружився з 40-річною жінкою в липні і двічі намагався перетнути кордон під приводом поїздки на лікування.

Фіктивне подружжя запевняло прикордонників, що метою їхньої подорожі до Варшави було лікування зору дружини. Однак після кількох спроб перетину кордону чоловік зізнався, що жінка є його тещею, і шлюб був укладений для того, щоб виїхати за межі України. Зрештою, їхній план провалився, і вони не змогли перетнути кордон.

Цей випадок, а також ще два подібні інциденти, виявлені на пункті пропуску Краківець, були передані до Національної поліції за статтею 332 Кримінального кодексу України — Незаконне переправлення осіб через державний кордон. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Раніше ми писали, що у Львові інспектор митниці організував схему для виїзду військовозобов’язаних за кордон. За ці послуги брав від 10 до 13 тисяч доларів.Також нагадаємо, що на Закрпатті затримали групу ухилянтів, які 5 днів блукали горами, щоб перепливти Тису. Жителі Києва, Харкова, Черкас та Кропивницького познайомились у групі в соцмережі, де обговорюють шляхи нелегального перетину кордону та уникнення зустрічі з прикордонниками.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь