Російський аеродром «Оленья» атакували дрони

Політика

В Мурманській області рф другу добу підряд жаліються на атаку дронів. Нібито, пару безпілотних літальних апаратів (БпЛА) було збито біля аеродрому «Оленья».

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Через атаку дронів у двох аеропортах Мурманської області («Мурмаші» та «Хібіни») було введено план «Килим».

Зокрема, нібито, два дрони було збито за сім кілометрів від аеродрому «Оленья» в Оленегорську, де знаходиться російська стратегічна авіація.11 вересня, росіяни вже жалілись на атаку дронів у Мурманській області. БпЛА були виявлені в районі Сєвєроморська, де розташована головна військово-морська база Північного флоту рф.

Зокрема було зачинено два аеропорти – Мурманська й Апатитів.

Нагадаємо, що у Бєлгородській області рф зійшов із рейок вантажний потяг в результаті спільної операції ГУР МОУ та ССО ЗСУ 10 вересня. Було здійснено мінування та підрив на залізничній ділянці «Старий Оскол – Валуйки».

Під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу Головного управління розвідки України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням із ПЗРК.

Втрати держави-агресора у війні уже перевищили 630 тисяч у живій силі – лише за минулу добу, 11 вересня, Сили оборони України  ліквідували 1 270 російських окупантів, знищили 1 літак, 11 танків та 73 артилерійські системи ворога.

Українські захисники щоденно завдають відчутних втрат країні-агресору– раніш, за добу 10 вересня, вони ліквідували 1 140 російських загарбників, знищили 13 ББМ та 56 артилерійських систем ворога.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь