Які страви з доставкою замовити для вечора кіно?

Війна

Піца, суші або щось цікавіше? На доставку зараз можна замовити будь-що. Тільки через великий вибір страв і закладів обрати дійсно складно! Майже, як і стрічку для перегляду на вечір.

Віднедавна у Києві працює реберня доставка зі стравами на грилі, що ідеально підходить для великої компанії. Тож до вашого списку закладів додайте ще один пункт!

Ідеї, що замовити на доставку для перегляду кіно: 

      1. Піца

Класична страва для вечірок в Україні має безліч некласичних втілень на доставку. Можна замовити Маргариту, піцу з різними видами сирів, м’яса, веганську з грибами чи ананасами. Найкраще справжня піца смакує приготована на дровах з печі та з доставкою від італійських ресторанів. Цю страву зручно смакувати великою компанією, ще й тарілки потім мити не потрібно.

       2. Азійська кухня

Роли з рибою, готові смачні суші, локшина, страви з Wok, салати зі свіжими овочами, насичені азійські супи — чудовий варіант, коли друзі дотримуються здорового харчування. Обирайте перевірені ресторани й накрийте на стіл, бо подібні страви треба їсти з тарілок та з окремо налитими соусами та соєвим соусом.

3. Мексиканська кухня

Хрусткі кукурудзяні чипси, тако з начинками з морепродуктів чи м’яса, буріто — мексиканська кухня має ситні страви, які зручно їсти за переглядом фільмів. Однак, треба враховувати, що мексиканські страви й соуси дуже гострі, й не усе підійде дітям або чутливим людям.

        4. Ребра

Ребра з тої самої Реберні зі Львова — ідеальна страва на доставку. Можна замовити порцію свіжих ребер з вогню на будь-яку компанію: для себе, родини чи навіть десятка друзів. Одразу доставляється із соусами та фартушками й задумана, щоб їсти руками і з насолодою.

        5. Штруделі з Львівських Пляцків

Вишукана заміна бутербродів — один чи декілька штруделів із лососем, куркою, грибами, бринзою або вишнями, маком, солоною карамеллю на десерт.

Ще один варіант — замовити продукти й приготувати кілька страв нашвидкуруч:

  1. Чипси з лаваша. Готовий лаваш треба нарізати, посипати улюбленими спеціями та запекти до хрусту 10-15 хв. До чипсів з лаваша або готових картопляних чипсів у пачках не забудьте придбати соуси.
  2. Печиво. Якщо маєте час на приготування й гості люблять солодощі, можна приготувати печиво.
  3. Канапки. Універсальний варіант, бо можна готувати з будь-яких видів хліба (цільнозернового, на заквасці, пшеничного, гречаного) з рибними намазанками, шинкою, ковбасою, мідіями чи просто сиром.
  4. Хот-доги. Сосиски зваріть або підсмажте, покладіть у готові розпарені булочки, посипте нашинкованою капустою, морквою, додайте гірчицю — і смачний перекус готовий.

Що б ви не обрали, доставка їжі Київ примчить зі смаколиками! Бо !Fest Доставка у Києві створена для турботи і щоб дарувати вам нові враження. Емоції від перегляду захопливих фільмів, вечорів настільних ігор, спільного збирання пазлів, створення виробів із глини чи пластиліну із готовими смаколиками на вечір подвоюються!

Залишити відповідь