Детонація, знищені склади й масштабні пожежі: усе про нічну атаку дронів у Росії 18 вересня

Війна

Детонація, знищені склади й масштабні пожежі: усе про нічну атаку дронів у Росії 18 вересня

Ніч проти 18 вересня виявилася дуже тривожною для росіян, адже дрони атакували військові об’єкти у кількох областях.

Так, знищені склади з ракетами й боєприпасами у Тверській області, а у Ярославській – склад з пально-мастильними матеріалами.

Дрони фіксували й в інших областях Росії, “пе-ве-о” намагалася їх збивати, але на місцях також спалахнули пожежі. Усе, що відомо про нічні вибухи на території країни-агресорки – передає 24 Канал.

У Тверській області – мінус склад з боєприпасами й ракетами
Наймасштабніші наслідки успішної роботи дронів – у Тверській області. Так, безпілотники атакували склад з боєприпасами та військову частину у місті Торопець.

Вибухи були настільки потужними, що у місті та Торопецькій громаді оголосили евакуацію. Ба більше, детонація боєприпасів була настільки сильною, що ймовірно, спровокувала землетрус. Зокрема, VolcanoDiscovery зафіксував сейсмічну активність магнітудою 2,8.

Як повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Олександр Коваленко, на великому складі в місті Торопець у Тверській області росіяни зберігали ракети до “Град”, С-300 та С-400, а також вироблені балістичні ракети до “Іскандер” і починали створювати запас північнокорейських KN23.

Вибухи у Харкові: РФ знову вгатила по багатоповерхівці, 25 постраждалих, з них 3 дітей
Вдень 15 вересня війська Російської Федерації запустили авіаційні бомби по Харкову, у місті було чутно серію вибухів. Постраждав багатоповерховий житловий будинок, є руйнування й пожежа, …

НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ ВІДОМИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МУЗИКАНТ
Він служив у підрозділі “Альбін”.

Племінник колишнього віцепрем’єра України загинув під Харковом
Про загибель свого племінника Артема в боях у районі Липців повідомив Геннадій Зубко – ексвіцепрем’єр-міністр України, який відповідав за регіональний розвиток у Кабмінах Яценюка та Гройс…

Залишити відповідь