Дрони СБУ атакували аеродром на росії

Політика

У ніч на 21 вересня дрони Служби безпеки України завдали ударів по складу з боєприпасами та ракетами в Тверській області росії, а також атакували військовий аеродром Шайковка.

Згідно з джерелами, удар був спрямований на 23-й арсенал головного артилерійського управління Міноборони рф поблизу населеного пункту Октябрський, де зберігалося артилерійське та ракетне озброєння для комплексів Іскандер і Точка-У. Після атаки на складі почалася детонація, зафіксовано п’ять осередків пожеж.

Також дрони вразили інфраструктуру аеродрому Шайковка, де базуються літаки стратегічної авіації ТУ-22М, що регулярно обстрілюють Україну.

За інформацією з СБУ, ці дії є частиною системної кампанії по зменшенню ракетно-артилерійського потенціалу ворога. Цього тижня вже було знищено великий арсенал у Торопці, а тепер — ще один важливий логістичний пункт.

Раніше ми писали, що Сили оборони України вразили два військові арсенали в росії — в Тихорецьку (Краснодарський край) та в Октябрському (Тверська область).Також нагадаємо, що удар по російському складу боєприпасів у населеному пункті Торопець Тверської області позначиться на операціях російських сил, зокрема в Курській області.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь