Як піклуватись про домашніх тварин і забезпечити їм довге життя

Війна

“Ми відповідальні за тих, кого приручили”, – фраза з книги “Маленький принц”, що стала кліше. Однак у ній є великий зміст, бо за тварин, яких беремо у свій дім ми несемо повноцінну відповідальність. Нерідко люди нехтують цією відповідальністю, що призводить до хвороб домашніх улюбленців, чи навіть чогось гіршого. Для вашої тваринки важливо правильно обрати ветклініку та купляти корми тільки у надійному зоомагазині –https://zoodom.ua/, особливо для крихіток. Це потрібно, щоб з малих років закласти в тварини хороший імунітет та попередити розвиток найпоширеніших хвороб.

Де знайти якісне харчування для домашнього улюбленця?

Для чотирилапого друга потрібно обирати тільки найкраще, тому ми завжди радимо купляти якісні корми для тваринок у перевірених зоомагазинах, таких як “Зоодом”. Цей зоомагазин має дуже великий асортимент продукції для собак, котів, гризунів, птахів, тхорів, риб, рептилій та коней. Рекомендуємо розпочати з якісного харчування, яке можна спробувати підібрати самостійно з допомогою консультантів “Зоодом” або ж скористатись послугами ветеринара. Саме від харчування залежить подальше життя вашого улюбленця, належне формування його шлунково-кишкового тракту, правильна роботу серцево-судинної та ендокринної систем. Ні в якому разі не годуйте тварин їжею, яку їсте самі, для них є спеціалізовані вологі чи сухі корми. Якщо в собаки чи кота вже наявні проблеми з здоров`ям, то тут є можливість підібрати ветеринарні корми, спрямовані на стабілізацію ситуації.

для домашніх тварин - Зоодом

Обирайте ласощі для домашніх тварин обережно

Також можна підібрати ласощі, що не будуть шкодити здоров`ю улюбленця. Іноді власники тварин помилково думають, що ласощами може бути їжа, яка категорично заборонена тваринам: шоколад, фрукти з кісточками, супи, вареники чи пельмені, фаст-фуд тощо. Так само заборонено давати кістки собакам, бо вони не мають здатність перетравлюватись, а накопичуються в шлунку та навіть можуть спричинити внутрішню кровотечу. Частою помилкою також є те, що гризунів годують тим самим кормом, що й котів чи собак. Пам`ятайте, для кожного виду тварин є свій раціон, свої корми та норми його споживання, а також період адаптації до нового корму.

Тільки якісні ліки та товари для догляду за тваринами у зоомагазині “Зоодом”

У “Зоодомі” ви можете підібрати товари для догляду за домашніми улюбленцями, в тому числі засоби для грумінгу, подорожей та прогулянок. Зверніть також увагу, що періодично потрібно обробляти котів та собак від бліх, кліщів та глистів. Це може бути різна форма препаратів, що блокують шкідливий вплив паразитів на вашого улюбленця. Зокрема, якщо ваша тваринка погано реагує на таблетки, можна накрапати краплі на холку, стежачи, щоб тварина не злизала їх. Якщо все ж блохи завелись у вашої тваринки, то важливо обробити також всі поверхні спеціалізованими засобами. Врахуйте, що дія деяких засобів передбачає відсутність домашнього улюбленця у приміщенні на період її дії.

для домашніх тварин - Зоодом

“Зоодом” пропонує ветпрепарати для домашніх улюбленців та ліки для підтримки маленьких організмів після оперативних втручань. До речі, гризунів, птахів теж важливо обробляти від паразитів.

Надійні акваріуми – максимальний комфорт для ваших рибок

Для ваших риб у “Зоодомі” можна підібрати акваріум та аксесуари до нього, чим максимально створити атмосферу справжньої водойми. А також якісне обладнання, що допоможе фільтрувати воду та підтримувати в акваріумі належну температуру. Не можна просто налити воду в акваріум. Вода має також пройти певну підготовку та очищення, щоб не допустити виникненню хвороб у риб.

Якісний догляд та піклування про ваших домашніх улюбленців вимагає терпіння, уваги та ретельності. Разом з зоомагазином “Зоодом” бажаємо міцного здоров`я вашим улюбленцям у їх родинах.

Залишити відповідь