Тіло загиблого лідера Хезболли вилучили з руїн після ізраїльського удару

Політика, Світ

За інформацією Reuters, тіло ватажка Хезболли Хасана Насралли було вилучено з місця ізраїльської повітряної атаки на південному заході Бейрута.

Як зазначають джерела видання, на тілі Насралли не виявлено явних ран, що, ймовірно, свідчить про смерть внаслідок тупої травми від вибухової хвилі.

Попередньо Хезболла підтвердила загибель Насралли, але не надала подробиць щодо обставин його смерті. Медичне та безпекове джерела повідомили, що його тіло не було ушкоджене, а причина смерті, за їхніми словами, може бути пов’язана з силою вибуху.

Раніше ми писали, що офіційні особи США вважають, що нещодавні військові дії Ізраїлю призвели до серйозних втрат Хезболли і радять уникати наземної операції в Лівані.

Також нагадаємо, що армія оборони Ізраїлю оголосила про запровадження військової блокади Лівану, а також офіційно повідомила ліванську сторону про заборону на посадку вантажних літаків із Сирії та Ірану в аеропорту Бейрута.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь