У Німеччині сирієць з мачете нападав на людей та підпалював будинки

Політика, Світ

У німецькому місті Ессен поліція заарештувала 41-річного сирійця за підозрою в підпалі двох будинків, внаслідок чого постраждали близько 30 людей. Інциденти викликали широкомасштабне реагування з боку екстрених служб. Правоохоронці повідомили, що затриманий може бути також причетним до ДТП, внаслідок якої фургон врізався у два магазини.

На даний момент поліція не може надати детальну інформацію про особу підозрюваного чи його мотиви. За даними служб, внаслідок пожеж постраждали 31 людина, більшість з яких отримали опіки. Серед серйозно постраждалих є вісім дітей, двоє з яких, за інформацією пожежної бригади, перебувають у критичному стані через вдихання диму.

Додатково повідомляється, що підозрюваний бігав містом з мачете і був затриманий у дворі одного з магазинів. Постраждалі отримали медичну допомогу, і деякі з них були госпіталізовані.

Раніше ми писали, що в одному з містечок іспанської провінції Толедо невідомий юнак у масці та з ножем напав на дітей на футбольному полі — загинув 11-річний хлопчик.

Також нагадаємо, що у місті Азамбужа, що неподалік від португальської столиці Лісабона, 12-річний учень однієї зі шкіл поранив ножем шістьох дітей, які вчаться в цьому ж закладі.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь