Зеленський заслухав доповіді Умєрова, Сирського та Баргилевича

Політика

Президент України Володимир Зеленський провів робочу нараду. Глава держави заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича.

Про це президент написав у Telegram.

“Заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, Головкома Олександра Сирського та начальника Генштабу Анатолія Баргилевича”, – написав президент.

У доповідях військового командування йшлось про ситуацію на фронті та потреби української армії в озброєнні й військовій техніці.Крім того, учасники зустрічі обговорили питання міжнародної координації та підготовка до чергової зустрічі у форматі “Рамштайн”.

20 вересня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали ключові питання, важливі для зміцнення України.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський заявив, що план перемоги, який він презентує невдовзі, вимагатиме рішень партнерів з жовтня до грудня 2024 року.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повідомив, що ще не ознайомився зі стратегією Білого дому щодо війни в Україні, яку було передано до Конгресу США, але висловив бажання побачити цей документ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь