Зачистили 400 гектарів лісу: бійці ГУР провели нову операцію в Харківській області (відео)

Події України


Повідомляється, що становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене і близьке до безнадійного.

Українські бійці зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк окупантів у рамках нової операції Головного управління розвідки Міноборони України на півночі Харківської області.

Як повідомили в ГУР, операцію провели бійці підрозділів «Артан», Kraken і Міжнародного легіону неподалік населеного пункту Липці.

«Результат спланованих і сміливих дій українських розвідників — захоплення батальйонного району оборони противника, знищення трьох мотострілецьких батальйонів, загону «Шторм» і розвідувальної роти 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу РФ», — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ця операція створює умови для подальшого витіснення російських окупантів із півночі Харківської області. А її особливістю в ГУР назвали те, що вдалося завести піхоту 13-ї бригади НГУ «Хартія» з «незрівнянно низькими втратами».

Окремо у відомстві повідомили, що під час штурмових дій взяли в полон групу росіян.

«Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршилося і близьке до безнадійного», — констатували в ГУР.



Джерело

Залишити відповідь