У Запоріжжі російська ракета влучила у дитячий садок, ДСНС рятує людей з-під завалів

Політика

Станом на 10:30 внаслідок ракетного удару по дитячому садочку у Запоріжжі постраждали чотири людини. З них двох людей рятувальники дістали з-під завалів.

Про це повідомляє ДСНС на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні зранку російські війська завдали чергового ракетного удару по житловому сектору міста. Частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені легкові автомобілі, що знаходились поруч. Вогнеборці приборкали пожежу у двох металевих гаражах», – сказано у повідомлені.

Зазначається, що усіх постраждалих госпіталізували до медичного закладу. Їх кількість може збільшитися, оскільки надзвичайники продовжують пошукові та аварійно-рятувальні роботи.Нагадаємо, що у ніч на 21 жовтня російські окупанти атакували Україну різними типами ракет і дронами. З них 59 були збиті силами ППО, ще близько 10 БпЛА перебувають у повітрі.

Вранці 21 жовтня російські окупанти вдарили балістикою по Запоріжжю. У перші години після удару було відомо про одну поранену людину.

21 жовтня російські окупанти атакували Одещину ракетами та ударними безпілотниками. Унаслідок вечірньої ракетної атаки на припортову інфраструктуру виникла пожежа. Постраждалих та загиблих немає.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь