Мігранти підпалили польський прикордонний знак на кордоні з Білоруссю

Події України, Світ

Зранку 8 травня польські прикордонники були змушені гасити полум’я, яке охопило прикордонний знак на кордоні з Білоруссю. Його підпалили мігранти, передає RMF24.

Декілька мігрантів з білоруської сторони спробували знищити знак. Спочатку його намагалися пошкодити палицями, та коли це не вдалося, підпалили.

Польські прикордонники заявили, що нападники були агресивними. У бік польських силовиків полетіло каміння і гілки дерев.

Прикордонслужба Польщі заявила, що це вже не вперше іноземці намагаються знищити знаки польського державного кордону. У відомстві нагадали, що знищення, пошкодження, видалення, переміщення або помилкове розміщення прикордонного знака є злочином і карається штрафом або позбавленням волі на строк до двох років.Читайте також:

Польські прикордонники відправили до медичного закладу в країні жінку з новонародженим немовлям з-поміж мігрантів, які намагаються перейти кордон Білорусі з Польщею.

У Польщі військовий вистрілив у нелегального мігранта, який перетнув польсько-білоруський кордон. За даними польської влади, нещасний випадок стався через те, що військовослужбовець спіткнувся.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь