Нагельсманн подовжив контракт з футбольної збірною Німеччини до 2026 року

Події України

Юліан Нагельсманн залишиться головним тренером збірної Німеччини з футболу і після домашнього чемпіонату Європи.

Як повідомляє пресслужба Німецького футбольного союзу, контракт з Нагельсманном подовжили до 2026 року.

Таким чином, 36-річний тренер залишиться на своїй посаді до чемпіонату світу у США, Канаді та Мексиці.

Попередній контракт був розрахований до кінця домашнього Євро-2024, який пройде на футбольних стадіонах Німеччини улітку.

«Це рішення серця. Для мене велика честь тренувати національну команду і працювати з найкращими гравцями країни. Успішними, пристрасними виступами ми маємо шанс надихнути всю країну. Дві перемоги над Францією та Нідерландами у березні дуже зворушили мене. Ми хочемо разом зіграти успішний домашній чемпіонат Європи, і я дуже чекаю цього разом із моєю тренерською командою», – заявив Нагельсманн.Додамо, що на Євро-2024 збірна Німеччини зіграє в одній групі з Угорщиною, Швейцаріїю та Шотландією.

Читайте також:

Матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між мадридським «Атлетіко» та леверкузенським «Баєром» точно увійде до історії найпрестижнішого єврокубку. Напружений поєдинок потішив нейтральних уболівальників не лише своєю результативністю, а й неймовірним фіналом.

У 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів лондонський «Челсі» переміг італійський «Мілан».

Воротар Міхал Левандовський, який виступає за клуб третього дивізіону Італії (Серія С) Мессіну, відзначився голом після удару майже від свого штрафного майданчика.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь