Неймовірна трагедія! Автобус зі школярами потрапив у ДТП, 20 маленьких життів більше немає…

Світ

Жахливий інцидент стався на околиці Бангкока, Таїланд, де шкільний автобус, який перевозив учнів початкової школи та їхніх вчителів, був охоплений вогнем, що призвело до жахливої ​​втрати життя. Ймовірно, щонайменше 20 дітей і троє вихователів загинули після того, як автобус загорівся під час екскурсії.

Автобус, який перевозив 44 пасажири з провінції Утай Тані, прямував до Аюттхаї та Нонтхабурі на освітню екскурсію, коли спалахнула пожежа. Свідки очевидців описують сцену хаосу, коли спалахнуло полум’я, що унеможливило доступ рятувальників до автомобіля протягом кількох годин через сильну спеку.

На зображеннях, опублікованих у соціальних мережах, видно, як автобус повністю охоплений вогнем, а густі клуби чорного диму піднімаються в небо. У ході рятувальних робіт Піялак Тінкаєв з фонду Руамкатаню повідомив, що 23 особи вважаються зниклими безвісти — 20 студентів і троє вчителів. Ідентифікація загиблого залишається складною через сильне обвуглення.

За попередніми даними, вогонь, ймовірно, виник після того, як лопнуло колесо, внаслідок чого автобус зіткнувся з огородженням. Міністр транспорту Сурія Джунгрунгрункіт зазначив, що транспортний засіб працював на природному газі, який відомий своєю горючістю. Він висловив занепокоєння щодо безпеки використання такого палива в пасажирському транспорті.

Серед тих, хто вижив, були щонайменше троє вчителів і 16 учнів, багато з яких отримали серйозні опіки. Медики лікарні Рангсіт повідомили, що деякі постраждалі отримали значні травми, включно з опіками обличчя, які могли призвести до сліпоти.

Прем’єр-міністр Петонгтарн Чинават висловив свої співчуття через соціальні мережі, пообіцявши, що уряд покриє медичні витрати та надасть компенсацію сім’ям, які постраждали від цієї трагедії. «Як мати, я хочу висловити глибокі співчуття сім’ям поранених і загиблих», – заявила вона.

Ця трагічна подія знову розпалила дискусії про безпеку дорожнього руху в Таїланді, країні, яка славиться своїм високим рівнем аварій, де щорічно гинуть близько 20 000 людей, згідно зі статистикою Всесвітньої організації охорони здоров’я. Поєднання небезпечних транспортних засобів і нерозважливих практик водіння значно сприяє цій тривожній цифрі.

Поки тривають розслідування цієї катастрофічної пожежі, нація оплакує загибель молодих людей і розмірковує про нагальну потребу в покращенні заходів безпеки на дорогах.

Залишити відповідь