Ні копійки син від нас не отримає, а все тому, що не зміг невістку на місце поставити

Війна

Ні копійки син від нас не отримає, а все тому, що не зміг невістку на місце поставити

Ми з чоловіком вже давно пенсіонери. Усе життя працювали, аби збудувати гарний будинок і мати на старість заощадження. Мій Микола такий ґаздовитий чоловік, все життя для сім’ї. Ми мали автівку, коли інші про неї мріяли та щороку відпочивали в санаторії.

Зараз наші діти вже дорослі. Син живе з дружиною, онук вже в університеті навчається. Донька – розлучена, має двох дітей. Тулиться з ними в маленькій хрущівці. 

Цьогоріч ми вирішили віддати всі заощадження Тані. І не тому, що в неї життя не так добре склалося, як в Андрія. Просто донька до нас значно уважніша. До слова, заповіт також на неї напишемо. 

Скоріш за все син буде ображатися, та він самий винен. Щоразу, як ми про щось просили – він відмовляв. Та насправді вирішував це не самий, йому невістка забороняла. Ось так і нещодавно, я зателефонувала їм з проханням:

 – Синку, приїдь, допоможи батькові хату пофарбувати до Великодня.

 – Я мушу порадитись з дружиною. Бо ми плани на вихідні мали.
– А що тут радитись? Твоїм батькам допомога потрібна!

 – Ну, ви розумієте, в нас сім’я.

І що, врешті він відмовив. Таня ж, дізнавшись, що тато самий фарбує, прибігла і до пізньої ночі йому допомагала. І так в усьому. 

Зараз ми дуже хочемо, щоб донька собі гарну квартиру придбала, тому й гроші їй дамо. Але, щоб не було питань, ми все ж вирішили повідомити своє рішення Андрію.

 – Ми вирішили, що так буде правильно. Мусимо допомогти Тані.

 Він наче погодився, не заперечував. Та за пів години передзвонила невістка.

 – Що ви собі думаєте? Завжди Таню більше любили!

 – А ти не втручайся. Треба було пускати до нас чоловіка, допомагати. А тепер – пізно!

 – Тоді ви ні нас, ні онуків більше не побачите!

Після цієї розмови на серці залишився неприємний осад. Не знаю, можливо ми помилились. Тепер думаємо, що надалі робити, може будинок все ж ділити між ними. Хоча так не хочеться, щоб та нахабна невістка бодай щось отримала.

Порадьте, як нам бути?

Чu заберуть жuтло та авто через неявку до ТЦК: Новuй закон щодо мобілізації
Адвокат розповів про можливі наслідки порушення мобілізаційного законодавства.

Неймовірно!Друзі знайомтесь, це 5-на Єва яка витр..атила півмільйона гривень на допомогу Військовим.Ці гроші – пенсія, яку дівчинка отримує від Держави. Прославмо дитя!
Це просто Неймовірно.

Тепер зрозуміло чому 0лена ЗЕленсьkа приховує своє дівоче прізвище
Нaпевно, нl для kоrо не сеkреm, що kожне уkрaїнсьkе прlзвuще мaє бaramу lсmорlю l може щось розповlсmu про предklв. Нaпрukлaд, деяkl прlзвuщa дaвaлu нaйледaчlшuм, lншl ж прlзвuщa оmрuмувa…

Залишити відповідь