путін любить життя і одержимий ідеєю безсмертя – The Atlantic

Політика, Світ

володимир путін, за даними видання The Atlantic, одержимий ідеєю безсмертя, що впливає на його поведінку та особисті вимоги до оточення.

Його гості, перед зустріччю, змушені тижнями перебувати в карантині, а родичі пересуваються лише автомобілями. Це частина його спроб максимально убезпечити себе від можливих загроз здоров’ю.

Як зазначено, путіну скоро виповниться 72 роки, тоді як середня тривалість життя чоловіків у росії складає 67 років. Російське МОЗ за його ініціативою також досліджує методи боротьби зі старінням і різними розладами, спрямованими на зміцнення імунної системи та уповільнення процесів старіння.

Занепокоєння путіна конфіденційністю частково пояснюється тим, що сучасні росіяни мають більше інформації про особисте життя колишнього диктатора Йосипа Сталіна, що, можливо, вплинуло на його підхід до контролю над власним образом.

Раніше ми писали, що державна дума російської федерації ухвалила законопроєкт, який дозволяє залучати до війни проти України не лише вже засуджених або тих, хто перебуває під слідством, але й понад 20 тисяч підсудних.Також нагадаємо, що новообраний генеральний секретар НАТО Марк Рютте закликав не слухати ядерні погрози росії. Він акцентував, що союзники зараз не бачать прямих ризиків застосування ядерної зброї.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь