Роки фінансової допомоги моїм дітям з Італії принесли будинок та очікування, але не подяку з боку моїх дітей. Зараз справи набагато гірші.

Життя

Роки фінансової допомоги моїм дітям з Італії принесли будинок та очікування, але не подяку з боку моїх дітей. Зараз справи набагато гірші.

“Моя підтримка на цьому закінчується”, – сказала я дочці, відчуваючи докор її розчарування та зневіри. Роки фінансової допомоги моїм дітям в Італії принесли будинок та очікування, але не подяку. Коли я поділилася новинами про своє нове життя з італійцем Алехандро, їхнє обурення вирвалося назовні, особливо коли я зізналася, що він проти подальшої грошової допомоги. Тривога моєї дочки була відчутною:

“Ми б не взяли цей кредит, якби знали, як ти поступиш з нами”, – нарікала вона, розповідаючи про те, що вони розраховували на мою підтримку в погашенні кредиту на машину, який тепер, без моєї допомоги, став непідйомним фінансовим тягарем… Алехандро запропонував рішення, запропонувавши моєї доньці працювати в Італії, щоб полегшити фінансове становище, але це лише посилило її обурення, оголивши хворобливу паралель з моїми минулими жертвами. Багато років тому я поїхала від чоловіка, який не цікавився моїм життям, в Італію в пошуках стабільності і майбутнього, яке мої діти тепер вважають само собою зрозумілим. Байдужість колишнього чоловіка і його подальший відхід у більш забезпечене життя залишили мене єдиною годувальницею, і цю роль я виконувала доти, доки не знайшла спілкування з Алехандро.

Зараз, у будинку під Римом, я насолоджуюся знову набутим щастям з Алехандро, але розлад з моїми дітьми затьмарює цю радість. Відсутність розуміння та підтримки з їхнього боку в той момент, коли я нарешті розставила пріоритети у своєму щасті, гнітить мене, змушуючи розриватися між новопридбаною любов’ю та сімейним обов’язком. Небажання Алехандро офіційно оформити наш союз посилює мою невпевненість, змушуючи мене шукати хиткий баланс між особистою самореалізацією та вірністю сім’ї.

Залишити відповідь