У росії скаржаться на атаку дронів на нафтобазу на Кубані

Події України, Світ

У Краснодарському краї у ніч проти 9 травня прозвучав вибух нібито через атаку безпілотників на місцеву нафтобазу.

Про це повідомили росЗМІ.

Зазначається, що відповідна нафтобаза, яка була атакована БПЛА, розташована у селі Юрівка на Кубані, уточнюють Telegram-канали Mash та ВЧК-ОГПУ.

Також варто зауважити, що у мережі були оприлюднені кадри нібито цього удару із застосуванням безпілотника чи безпілотників по базі. На відео можна почути характерний звук мотора, попередньо дрона, після чого прогримів потужний вибух, а у нічному небі був яскравий спалах.

Попереджаємо, на ролику звучить нецензурна лексика (18+)!
Пізніше пропагандисти розповіли, що нібито шість українських дронів «намагалися атакувати» нафтобазу, але їх «посадили» системою РЕБ. Проте деякі БПЛА впали прямо на резервуари у селі Юрівка – і на базі сталася пожежа.

Як передає Тг-канал Mash, на місці працюють 62 пожежників та 20 одиниць техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Нагадаємо, на нафтопереробних заводах та нафтобаз в Краснодарському краї рф далеко не вперше відбуваються різноманітні вибухи та пожежі. Часто представники влади регіону при цьому пояснюють інциденти атаками безпілотників.

Нагадаємо, що вночі на Кубані горів нафтопереробний завод «Слов’янськ ЕКО». Росіяни заявили про атаку на НПЗ.

Раніше ми писали, що через атаки дронів СБУ російська нафтопереробка впала до мінімуму за останні 11 місяців.

Також нагадаємо, що російська нафтопереробна компанія «Башнефть» встановлює сітки для захисту своїх заводів від атак безпілотників.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь