Загинув у Соледарі: майже через півтора року повертається додому на вічний спочинок Юрій Мазур із Тернопільщини

Життя
Загинув у Соледарі: майже через півтора року повертається додому на вічний спочинок Юрій Мазур із Тернопільщини

Так довго родина чекала звістки… Юрій Мазур із села Коханівка Вишнівецької громади вважався зниклим безвісти. Як виявилося, захисник загинув у бою в Соледарі на Донеччині ще 17 грудня 2022 року. І ось майже через півтора року Воїн повертається до рідного дому на вічний спочинок.  

«Кременеччина скорбить… Стрілець-снайпер мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону – Мазур Юрій Васильович, 1972 року народження, загинув під час відбиття штурмових дій противника в районі Донецької області 17 грудня 2022-го.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконав військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність – назавжди залишиться у наших серцях.

Щирі співчуття рідним і близьким.

Шана і слава захиснику України!» – йдеться у дописі Кременецької РВА.

9 та 10 травня оголошені Днями жалоби у Вишнівецькій громаді.

Сьогодні додому в село Коханівка назавжди прибуває Захисник України Юрій Мазур. Довгий час Воїн вважався зниклим безвісти.

Юрій служив стрільцем-снайпером мотопіхотного батальйону та загинув у бою в районі населеного пункту Соледар Донецької області 17 грудня 2022 року.

Кортеж із тілом Захисника України зустрічатимуть на автотрасі М-19 поблизу села Раковець о 14:30. Прощання на майдані Шевченка о 14:45.

10 травня об 11 годині тіло Захисника супроводитимуть до церкви у селі Коханівка, де відслужиться чин похорону.

Щирі співчуття синам Богданові та Миколі, усім, хто знав Юрія Мазура.

Вічна пам’ять і вічна слава полеглому Воїнові», – йдеться у повідомленні Вишнівецької територіальної громади.

Залишити відповідь