ЗУПИНИТИ ВІЙНУ НЕГАЙНО! Залужний влетів в НАТО: ОСЬ МОЯ ПОСАДА – наф*г посла, намахав УСІХ?!

Політика

В зв’язку з останніми подіями Залужному необхідно їхати в Британію не тільки з ціллю набути досвіду у дипломатії та лобіювати інтереси України та військову допомогу, але і для того, щоб допомогти НАТО боротись з РФ, остільки поки існує Путін і Росія, то Альянс завжди буде під загрозою вторгнення. Саме тому прихована місія Залужного — бути надцінним радником НАТО, який дасть генералам Альянсу інформацію, як боротись з новим російським вторгненням та зупинити війну ще до її початку.

Потрібно враховувати, що саме Лондон може стати майданчиком для набуття цього досвіду. Тут Залужний матиме можливість навчитися від найкращих фахівців у галузі політики та дипломатії, а також набратися практичного досвіду. Він може стати сильним політиком, якому вдасться здобути повагу та підтримку не тільки українського народу, а й усього світу.

Тарас Чорновіл підкреслив мужність Залужного і наголосив на важливості цієї події. 

«Є річ, яку ніхто в світі не вміє так, як Залужний. Найкраще він вміє воювати проти Росії. Якщо будуть виникати якісь додаткові загрози, Залужний може зупинити свою дипломатичну діяльність та увійти в відповідні штаби НАТО. Він може увійти в відповідні структури та дати навчальний курс генералам НАТО як треба воювати проти Росії. Будучи там він може дати дуже багатоцінної інформації для того, щоб світ був більш готовим відбити російську атаку», — зазначив Чорновіл.

Залужний може стати важливим посередником між Україною та міжнародними партнерами. Його досвід у галузі оборони та безпеки може бути цінним активом для співпраці з НАТО та іншими союзниками. Він може внести вагомий внесок у підготовку генералів НАТО до протистояння з російською загрозою, розкривши їм слабкі місця та стратегічні переваги.

Також, присутність Залужного у Лондоні може допомогти світові краще розуміти російську загрозу. Він може поділитися цінними інформаційними ресурсами та аналізами, які допоможуть підготуватися до ефективної відповіді на агресію з боку Росії.

Залишити відповідь