Українська стрічка «Ти — Космос» отримала нагороди на кінофестивалі у Страсбурзі

Політика

Науково-фантастична трагікомедія «Ти — Космос» режисера Павла Острікова отримала перші міжнародні нагороди на Festival Européen du Film Fantastique de Strasbourg.

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Картина отримала головну відзнаку фестивалю – Golden Octopus, а також нагороду Silver Melies, яка відкриває шлях до змагань за найпрестижнішу нагороду європейського жанрового кіно – Golden Melies.

«Ти – Космос» – це науково-фантастична трагікомедія про українського далекобійника Андрія, який після вибуху Землі залишається єдиним живим у Всесвіті.

Несподівано французька вчена Катрін встановлює з ним зв’язок та попри величезну відстань вони вирішують летіти назустріч один одному.Головну роль у стрічці виконав Володимир Кравчук, який нині є військовослужбовцем ЗСУ, а його партнером став робот Максим, озвучений також військовим – Леонідом Попадьком.

В український прокат фільм вийде навесні 2025 року.

Український науково-фантастичний фільм «Ти – Космос» режисера Павла Острікова покажуть на 57-му міжнародному кінофестивалі фантастичних фільмів у Каталонії (SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya).

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь