Коли Олена розповіла Риті, що чоловік їй зрадив, Ріта запропонувала подрузі зрадити йому відповідь. Ось яким був результат.

Життя

Коли Олена розповіла Риті, що чоловік їй зрадив, Ріта запропонувала подрузі зрадити йому відповідь. Ось яким був результат.

– Володя мені зрадив, – спокійно, з ноткою самоповаги, сказала Олена. Тарілка Рити впала з її рук: – Він зрадив тебе? Нізащо! Ви двоє ідеальні разом. Чому ти так спокійно про це говориш? – Усі знають, навіть він визнав це. Можливо, було б краще, якби він збрехав… – сумно відповіла Олена. Інна приєдналася: – Що ж ти тепер робитимеш? Троє подруг обговорили свої шлюби, зазначивши, що стосунки Олени та Володі здавалися їм найщирішими.

Володя та Олена були разом із юності, у них народився син Михайло, і вони навіть працювали в одній компанії. Всі були вражені звісткою про роман Володі на стороні. – Це розлучення? Що за негідниця уплуталась? – спитала Інна. Олена пояснила, що інша жінка, Оля, працювала у їхній компанії. Вона не звинувачувала її, але й не могла пробачити Володю. Рита запропонувала Олені зрадити і Володі, щоб повернути впевненість у собі і підняти самооцінку, що впала. Олена засумнівалася у правильності цієї дії, і розмова закінчилася тим, що їхні чоловіки прибули з шашликами.

Через кілька місяців Рита зустрілася з Оленою та Володею у торговому центрі. Вони здавались щасливими, трималися за руки і говорили. Рита запитувала себе, чи дослухається Олена до її поради, але не могла змусити себе запитати про це безпосередньо. Олена здавалася впевненішою, а їхні стосунки здавались міцнішими. Рита дійшла висновку, що ідеальні вони чи ні, але стосунки Олени та Володі – їхня особиста справа і втручатися туди немає жодного сенсу.

Залишити відповідь