Коли Денис навів свою невістку знайомитись, ніхто в будинку не прийняв її крім дідуся. Адже він мав подібну історію в минулому.

Життя

Коли Денис навів свою невістку знайомитись, ніхто в будинку не прийняв її крім дідуся. Адже він мав подібну історію в минулому.

Вранці Денис здивував свою сім’ю, оголосивши, що має намір одружитися. Того вечора він навів свою обраницю Олю познайомити з сім’єю, але його мати, батько і дідусь ледве прийняли дівчину. – Вона ще маленька і зовсім непоказна, – поскаржилася Віра, мати Дениса, – і ти навіть не порадився з нами перед весіллям! Сашко, батько Дениса, погодився: – Я думав, що син має гарний смак, але він змусив мене переглянути свої погляди. Дідусь Дениса, однак, був іншої думки.

– Мені сподобалася дівчина, – сказав він, – мені не стало шкода її. Ви чого так на неї накинулися? Поки суперечки тривали, Денис намагався переконати батьків, що все одно одружиться з Олею. Ну, а останнє слово було за дідусем, звичайно. – Одружуйся, онучку! І нікого не слухай, – гордо заявив він. Потім дідусь поділився власним досвідом забороненого кохання. Він закохався у вдову свого брата після того, як брата не стало в автокатастрофі.

Вони не могли одружитися, бо його мати не схвалювала цього союзу, і його невістка зрештою поїхала зі своїми дітьми до батьків. Через роки дідусь шкодує, що не послухався свого серця і не одружився з жінкою, яку любив. Він порадив онукові слідувати своєму серцю та ігнорувати чужу думку. Денис і Оля одружилися, і всі разом жили в квартирі дідуся. Проте Вірі, матері Дениса, не вдалося вжитися з Олею, і вона переїхала до своєї однокімнатної квартири. Сашко теж пішов, залишивши квартиру Денису та Олі. Дідусь залишився з молодою парою і з нетерпінням чекав на народження правнука.

Залишити відповідь