Я була здивована, коли мій відчужений батько з’явився на моєму весіллі. Я вибачила його – але за однієї умови.

Життя

Я була здивована, коли мій відчужений батько з’явився на моєму весіллі. Я вибачила його – але за однієї умови.

Пам’ятаю, коли я росла, то завжди з величезним нетерпінням чекала на повернення батька з його частих подорожей, дорожчачи як його подарунками, так і присутністю. Однак одна його подорож закінчилася інакше: він так і не повернувся. Моя мати, збожеволівши від горя, зізналася одного разу, що він покинув нас заради іншої жінки.

Через кілька тижнів моя бабуся по батьківській лінії виселила нас з квартири, що призвело до бездомної ночі, проведеної на автобусній станції, поки мій дідусь, по материнській лінії, не запропонував притулок у своїй тісній однокімнатній квартирі. Друг сім’ї неймовірно допоміг нам переробити цей простір у функціональний будинок, де ми відтепер жили із задоволенням. Моє життя йшло своєю чергою, відзначене смертю діда і закінченням університету.

У той же період бабуся по батьківській лінії шукала примирення після того, як зіткнулася з самотністю. А потім я закохалася в Артура – мого інструктора з водіння, і ми запланували скромне весілля. На нашому святі з’явився мій відчужений батько – шукаючи вибачення. Я погодилася пробачити його, але з однією умовою – щоб з цього дня він назавжди зник з мого життя – умова, яку він з тих пір дотримується.

Залишити відповідь