Зе і Залужний розмотали Путіна! ТАЄМНА МІСІЯ ГЛАВКОМА: крик на весь кабінет – Банкова в ауті, ОГО!

Політика

Путін з усіх сил намагається розсварити українців та навіть вищі чини держави, зокрема шляхом пропаганди. На цей раз під удар потрапив безпосередньо президент Зеленський та ексглавком Залужний.

Пропагандистські російські Telegram-канали розповсюджують фейкову інформацію про те, що нібито президент віддав наказ СБУ тримати колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного під посиленою охороною, можете собі уявити? І, до речі, багато українців в це з легкістю повірили. Так що не ведіться на провокації!

Відомо, що це ствердження зовсім не відповідає дійсності, підкреслили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (Spravdi) у своєму Telegram-каналі.

У Spravdi зазначили, що опублікована російськими пропагандистськими каналами інформація є фейковою. Такий же фейк розповсюджувалася раніше, вже у 2023 році, коли стверджувалося, що Залужного та командувача Сухопутних військ Олександра Сирського арештували за незгоду з політикою Зеленського.

Також у Spravdi спростували заяви про те, що після відставки Залужного нічого не відомо про його долю. Вони нагадали, що в березні президент Зеленський анонсував майбутнє призначення Залужного на посаду посланця України у Великобританії, а вже у квітні це підтвердилось і Британією.

Тож по факту, якщо тверезо оцінювати офіційну інформацію, між Залужним та Зеленським не лише немає будь-яких упереджень чи бажань насолити, але й вони в досить хороших стосунках по сьогоднішній день. Ймовірно, всі ці фейки лише грають на руку двом Світочам українського керівництва, адже поки Кремль істерить, Залужному готується таємна місія. Тож чергова спроба Путіна розсварити українців зазнала краху ну і спустошила російський бюджет на кілька тисяч рублів, так точно.

Залишити відповідь